Mijn frietkramen krijgen om te werken

Ter introductie met dit nieuwe logo aangaande Bavaria heeft Frietfeest in binnen twee uur ruim 3500 mensen voorzien over friet en snacks.

Onze missie: het verzorgen met onbeperkt dit grootste collectie verse friet en een enorm scala aangaande beste capaciteit snacks voor u dan ook op locatie.

De Snackwagen kan zijn te huur in Breda en omstreken en staat garant voor gezelligheid en een volle maag op ieder feest, evenement, uitje, of festival! Voor Frietfestijn.nl kan u dan ook terug voor een zeer complete Snackwagen in en rond Breda. Dus kan zijn dit raadzaam teneinde tijdig te reserveren.

Hou dan wel een momentje rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen ons straal van 30 meter aanwezig te bestaan. Tevens dien er genoeg ruimte zijn teneinde de Snackwagen neer te zetten. Daarnaast dienen wij op een hoogte te bestaan betreffende het aantal personen dat betreffende de Snackwagen behandeling gaat produceren, zodat u gasten niets tekort komen.

Teneinde alsnog meer lieden betreffende de kwaliteit en bediening te laten plezier hebben, kunnen wij voortaan ook voor u dan ook thuis, evenement, instelling, school of wat dan ook aankomen betreffende onze FRIETKRAAM/SNACKWAGEN in de gehele regio Apeldoorn.

Omdat we biologische frieten bakken in ons authentieke bakfiets kan zijn dat voor de beleving immers even wat anders vervolgens ons frietkar of snackwagen.

Afhankelijk van het aantal porties, zijn wij altijd 2 uur voor het uitserveren aanwezig omdat wij de frieten ter plekke snijden en voorbakken.

Allemaal hetgeen we nodig hebben, is ons plaats teneinde te parkeren en een stopcontact. De rest organiseren wij, opdat u dan ook perfect kan plezier hebben met de persoonlijk party.

Denies heeft heel wat oefening in de gebied omvangrijk Arnhem. Daarom begrijpen we dat lang meer info wachten op ons frietje gedurende een huiselijk festiviteit ofwel bijeenkomst erg vervelend is. Jouw wilt jouw eten met genoegen zo snel geoorloofd krijgen.

Tanken betreffende extra goede korting? Vandaag kan zijn de feestelijke opening met Esso de Meern. Bekijk er alles over op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Hetgeen was dit zeker knus voor Leidens Ontzet aan het ontstaan aangaande de maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Dit is nationale kroket dag!

Voor het huren over een snackkar bestaan er verscheidene opties. Niet een ieder wil ons uitgebreide menukaart. Voor sommigen zal friet en een standaard snacks genoeg bestaan.

Waarom ga jouw, zodra je het toch 'hobbymatig' zal verrichten, niet juist mikken op de oudste capaciteit en beleving tot een klant toe?

Een mobiele frietkraam kan zijn een smakelijke uitbreiding op elk festival, evenement ofwel ander feest. Snackmobiel.nl komt betreffende hoofdhaar mobiele frietkraam langs en bakt op locatie overheerlijke, goudbruine Vlaamse friet en overige hete snacks. U hebt een keuze uit veel menu’s, die variëren qua producten en prijs. Zo hebt u dan ook al ons heel voordelige afwisseling vanaf 6,50 euro per vrouw. Onze collegas nemen het via u gekozen assortiment mee en bereiden een friet en de snacks ter plekke in een mobiele frietkraam. Een omvangrijk voordeel over een patatwagen op locatie kan zijn dat een gasten zelf kunnen kiezen.

Als wij voor u dan ook starten op het afgesproken tijdstip, dan verzoeken we u dan ook, om de gasten zoveel geoorloofd achter elkaar deel te laten nemen met een frietwagen, zodat we een ieder zo snel mogelijk mogen voorzien.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Mijn frietkramen krijgen om te werken”

Leave a Reply

Gravatar